M A R K N A D S F Ö R I N G

Vi skräddarsyr

Det brukar sägas att kunskap är makt. Makt kanske är att ta i, men med hjälp av Zenith Systems engagemang och en gnutta kreativitet öppnar sig möjligheterna på nätet. Genom att ta tillvara kraften i sökmotoroptimering skapar vi tillsammans med dig en strategi för digital marknadsföring. Vi stannar kvar och ser till att strategin fungerar effektivt, medan du fokuserar på det som är viktigast för dig. 

Marknadsföring på nätet innebär i korthet att ett konsekvent och strategiskt publicerande av relevant innehåll leder till en ökad tillströmning av potentiella kunder via de sökmotorer som finns. Därför behöver man utforma en strategi gentemot dessa sökmotorer – t.ex. Google – för att öka andelen besökare som blir betalande kunder.

Detta lät oerhört krångligt – vad katten menas?

Jo, nya kunder söker ofta på internet efter varor eller tjänster som du erbjuder. Om din hemsida ska locka till sig rätt besökare, det vill säga besökare som verkligen vill göra affärer, måste utformningen skräddarsys för att spegla ditt företags vision och ditt utbud. Genom att optimera din hemsida gentemot de sökmotorer som finns, hittar kunderna lättare till dig. Målsättningen är alltid att din sida ska dyka upp överst på sökmotorernas resultatsida när människor letar efter någonting som du vill sälja. Grundläggande sökmotoroptimering (Search Engine Optimization) ingår i alla våra tjänster. 

Naturligtvis finns alltid möjligheten att köpa annonser, men det är inte alls lika effektivt som när ditt varumärke av egen kraft seglar upp högst på sökmotorns resultatlista. En förstaplacering som är äkta, för att ditt varumärke helt enkelt var starkast i sökkonkurrensen, stärker varumärket mycket mer – och mycket snabbare.

Andra sätt att stärka varumärket är att vara aktiv på sociala medier som Facebook, Instagram och Twitter. 


Keep Your Focus Straight

Vi använder oss av pålitliga källor för att analysera din webbplats vare sig det gäller sociala medier eller vår egen plattform. Det är en tidskrävande utmaning att analysera all statistik som behövs för att förbättra din konverteringsgrad, vilken målgrupp av besökare som hittar till hemsidan, hur de navigerar på den och vad som föranleder ett köp. Med våra lösningar kan du överlämna det jobbet åt oss, så att du kan fokusera på ditt företag. Keep Your Focus Straight.

Med rätt sökord och intelligent design sticker du ut mot konkurrenterna. En väl genomarbetad marknadsföringsstrategi sparar tid och pengar åt dig.