W E B B P R O D U K T I O N

Vi älskar hemsidor

Idag behöver nästan alla företag en hemsida. Den stora skillnaden ligger i hur behovet ser ut. Gemensamt för samtliga, är att en webbplats måste synas och visas upp från sin bästa sida för att göra verklig nytta. Först då kan hemsidan användas som hävstång för att attrahera fler kunder.

På Zenith System har vi ett genuint intresse för både webbutveckling och marknadsföring, samt för alla spännande lösningar man kan skapa genom att kombinera de två. Vi har märkt att detta ger oss goda förutsättningar att hjälpa andra utforma och nå ut med sina personliga budskap. Budskap som ska vara enkla att förstå. Budskap som ska leda till en faktisk ökning av andelen besökare som blir betalande kunder. Din webbplats kommer att vara ett av våra bästa verktyg för att hitta rätt lösning, genom att bjuda på konkret statistik från dina besökare, berätta för oss vad dina kunder gillar på sajten - och ge en fingervisning om vad som med fördel skulle kunna bytas ut i ditt budskap.

En dynamisk webbplats, med flera kanaler som sociala medier eller bloggar, har blivit allt vanligare och har sina fördelar. Dels kan man snabbare dra nytta av personliga rekommendationer och goda recensioner, vilket kan användas för att stärka varumärket, dels hittar fler människor till din webbplats. Det senare innebär att välgjorda kampanjer kan spridas oerhört fort.


Intranät

Vi har lång erfarenhet av att bygga specialanpassade intranät som exempelvis bokningssystem och kalendrar. Behöver ni ett privat forum på jobbet, eller en chattklient kollegor emellan? Då ordnar vi det!

Det mesta inom digital media

Vi hjälper även till med produktion av annonser, broschyrer, logotyper, visitkort och vektorgrafik. Skulle du vilja bygga upp din profil helt från "scratch" kan vi ha en dialog om det också.

Målet – och vägen dit

Vårt fokus ligger på att göra både er och era kunder nöjda. Vår målsättning är att dessutom ta fram en lösning som ni upplever mycket prisvärd. För att lyckas i våra ambitioner, strävar vi efter att ha en nära relation med dig som uppdragsgivare, både under utvecklingsarbetet och sedan när vår roll går över till att leverera den goda support som ingår i alla våra samarbeten.

Zenith System inleder alltid med rådgivning kring webbplatsens utformning och er digitala marknadsföringsstrategi. Förutom analys av webbplatsens syfte och målgrupp, gör vi även en enkel sökmotoroptimering. Efter det skapar vi en professionell, lättanvänd och prisvärd hemsida med lämplig plattform, som exempelvis Wordpress, Drupal, Joomla! eller DNN. Den färdiga hemsidan kommer att anpassa sig efter besökarens bildskärm, vilket innebär att alla våra webbplatser är mobilanpassade redan från början.